Min Historie

Jeg kom i behandling med boston korsettet fra jeg var 12-16 år gammel. Min kurve var 30 grader da jeg startede og 56 grader da jeg var færdig med korsetbehandlingen. Det var de sværeste 4 år i mit liv. Jeg havde konstant mange smerter iført bostonkorsettet 23 timer i døgnet. Jeg tog afstand fra andre mennesker, fordi jeg følte mig anderledes og grim. Hospitalet anbefalede en operation efter endt korset behandling, som værende den eneste løsning. Jeg besluttede mig for at sige nej til operationen. Det føltes ikke rigtigt at få stivgjort rygsøjlen med jernsstænger. Jeg begyndte at undersøge andre alternative muligheder.  

Efter mange års forsøg på at finde den rette behandling til mig fandt jeg Body-sds. Allerede efter en behandling følte jeg smertelindring. Skoliose er en fysisk og psykisk tilstand og Body-sds behandlinger virker på begge dele. Jeg valgte selv at tage Body-sds uddannelsen. Med denne uddannelse og og alle mine rejser til Indien hvor jeg fik ayurvediske behandlinger, yoga og meditation fandt jeg min egen måde at leve med min fortid, overvinde min frygt og håndtere min smerte på. Idag er min kurve på 34 grader. Jeg får stadig body-sds behandlinger og rejserne til Indien er ikke ovre.

Jeg har igennem Scoliosis Fys bestilt et støttekorset cheneau korsettet fra Tyskland. Jeg var traumatiseret efter at have haft boston korsettet på som ung, men heldigvis viste cheneau korsettet sig at være en stor hjælp for mig og min træning. Jeg har fået 2 dejlige drenge selvom lægerne anbefalede mig ikke at få børn pga de sagde min rygsøjle ikke var stærk nok. Ja det er hårdt sommetider og ja jeg får smerter, men stadig er det den bedste beslutning jeg har taget i mit liv.

Jeg har valgt at se min skoliose som en udfordring, min læremester. Pga min skoliose er jeg her hvor jeg er idag. Jeg arbejder i Form og Fitness hvor jeg de sidste 12 år har undervist og behandlet Skolioseklienter. Jeg har specialiseret mig i at ligge styrketrænings programmer til skoliose klienter og bruger Body sds og psykoterapi som behandlingsmetode.  Jeg har skabt mig et spændende og meningsfuldt liv.

                                                                             

                                                                        Formålet

Jeg vil med min Scoliosis-Guidance hjælpe mennesker til at forstå og mærke hvad vi med den rette træning, behandling, og kost kan opnå. Jeg vil hjælpe med at designe og producere tøj specielt til skoliose piger, da jeg ved af egen erfaring hvor svært det kan være at finde noget tøj der skjuler og fremhæver på den helt rigtige måde. Jeg har den fordel at jeg ved hvordan mine klienter har det, jeg har selv været der og er her stadig. Jeg bruger min livserfaring til at guide andre skoliose klienter og deres forældre/nære, det er en hård kamp, og desværre er hjælpen meget begrænset i Danmark.     

Mit budskaber

Hos Scoliosis- Guidance ønsker jeg at videregive følgende budskaber:

I am not beautiful like you I am beautiful like me

Scoliosis Will not define me, it Will make me stronger

Få besked ved lancering

Er du i tvivl om hvorvidt hjemmesiden er noget for dig, eller har du nogle spørgsmål vdr skoliose kan du skrive dig op med email her, hvor du vil modtage mere info omkring hvad Scoliosis-Guidance kan gøre for dig.