Behandling

                                                                

Jeg anbefaler body sds, samtaleterapi og frekvensterapi som behandling til skoliose klienter og deres pårørende, da vi her både arbejder med de fysiske og psykiske spændinger. Jeg er kropsterapeut uddannet ved Body-sds.dk. Jeg arbejder i Form og Fitness hvor jeg de sidste 12 år har undervist og behandlet Skolioseklienter. Jeg har specialiseret mig i at ligge styrketrænings programmer til skoliose klienter og bruger Body sds, frekvens og  samtale terapi som behandlingsmetoder.

Body-sds terapi reducerer smerter og skaber energi. Løsner op for muskelspændinger, led og bindevævet. 

Samtaleterapien er vigtig da skoliose klienter tit oplever angst, traumaer, depression,smerter og mange andre psykiske og fysiske bivirkninger der følger med det at have skoliose.

Frekvensterapi trænger 20-30 cm ind i kroppen og helt ind i knoglemarven. Har en positiv effekt på inflammationer i kroppen, smerter i led, skulder og ryg, iskias, hovedpine m.fl. Den aktivere og forbedre vores immunforsvar ved at aktivere de svage og inaktive celler. Når dine celler er sunde arbejder de for dig. 

  • Træningsprogram
  • Kostprogram
  • Body-sds behandling
  • Frekvensterapi
  • Samtaleterapi
  • Book her

 

 Træning  

                         

Træningen er utrolig vigtig Specielt hvis man har skoliose. Vores krop skal være stærk og mobil, jeg har erfaret at man faktisk kan rette rygsøjlen og minimere smerterne. Men det kræver at man søger professionel hjælp, for et skoliose træningsprogram er individuelt da ingen skolioser er ens.

Be stronger than your excuses

 

Jeg startede men en kurve på 56 grader.  Som man kan se på billedet her har jeg med den rette træning og behandling opnået et godt resultat.

Dette er de 3 boston korsetter jeg havde fra jeg var 12-16 år. Dem bruger man stadig i Dk. Desværre virkede de ikke for mig, min kurve var 32 grader da jeg startede og 56 da jeg stoppede.

Jeg anbefaler Cheaunau korsettet da det arbejder 3 dimensionelt. Boston korsettet arbejder kun 2 dimensionelt. Cheaunau korsettet kan bestilles fra Tyskland. 

Få besked ved lancering

Er du i tvivl om hvorvidt hjemmesiden er noget for dig, eller har du nogle spørgsmål vdr skoliose kan du skrive dig op med email her, hvor du vil modtage mere info omkring hvad Scoliosis-Guidance kan gøre for dig.