Vi har kun en ryg, hvordan lærer vi at værdsætte den

Jeg ser forkert ud, så mange smerter, korset, jernstænger i ryggen. Jeg vil bare være alene, der er alligevel ingen der forstår mig.

Men uanset hvad vi føler fysisk og psykisk så er sandheden at vi har kun en ryg. Så jo før vi lærer at værdsætte den jo bedre vil vores liv blive.

Jeg vil med dette kursus sætte fokus på at vise folk med skoliose at vi kan vende vores smerte så den bliver gavnlig for os, i stedet for at den nedbryder os. Jeg taler af egen erfaring og er et bevis på at så snart vi tager kontrollen over vores liv/skoliose kan smerten blive til en styrke.

Kurset vil bestå af 5 moduler, hvert modul tager 2 timer. I vil blive delt op i små grupper af 4 deltagere, der vil være små emner i skal diskutere, hjælpe og dele med hinanden. Jeg vil hjælpe og guide under hele forløbet. Jeg kommer også til at vise øvelser og små behandlings tips i kan bruge på jer selv. I vil møde andre folk med skoliose, i vil få et netværk som forstår jer og i fremadrettet kan bruge.

KursusSTART: LØRDAGE d.12/8-23, 26/8-23, 9/9-23, 23/9-23, 7/10-23,

Klokkeslæt : 10-12

Prisen for hele kurset: 1000 kr

Adressen er: Form og Fitness, Frankrigsgade 35, 2300 kbh S

Tilmelding sker ved at i skriver en mail til info@scoliosis-guidance.dk